Beachclub Peanuts Scheveningen

beachclub peanuts mojito

Meer dan een strandtent in Scheveningen

We zijn bij Beachclub Peanuts graag meer dan een strandtent in Scheveningen. Wij bevinden ons op het strand van scheveningen de 3e strandtent rechts van de pier.

Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje of om van de fijne ongedwongen sfeer met een tikkeltje Amerika te genieten. Bovendien organiseren we high tea's en andere activiteiten voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en bruiloften.

Missie

Het leven op het strand van Scheveningen is heerlijk, het is onze missie om je daar optimaal van te laten genieten. Wil je romantisch onderuit zakken in de loungebanken of 's avonds fijn dineren terwijl de zon in de zee zakt? Kom je voor een hapje en een drankje of zie je in onze strandtent de ideale locatie voor je (vrijgezellen)feest of bedrijfsuitje? Wij maken het jou naar de zin, je bent bij ons van harte welkom.

Ongedwongen sfeer met een Amerikaans tintje

We doen dat met een enthousiast team, relaxed en altijd ongedwongen. Bovendien vind je bij ons een Amerikaans tintje, we houden van het ontspannen leven van het zonnige deel van Amerika. Kom bij ons langs om het zelf te ervaren of vraag een offerte aan voor de feesten en partijen die we kunnen organiseren. We horen graag van je of zien je graag eens bij ons in de beachclub in Scheveningen.

Ons Team

Het team is enthousiast, relaxed en staat altijd voor je klaar. Kom je gezellig wat drinken en wil je daar wat bij eten of komen jullie samen genieten van een romantische zonsondergang? Wij begrijpen wat je wilt, we houden zelf net zo goed van de ontspannen en ongedwongen sfeer met een tikkeltje Amerika. We helpen je graag feesten en partijen te organiseren of zorgen ervoor dat je uitgebreid kunt dineren van ons uitgebreide kaart.

Amerikaanse strandtent

Het team heeft een belangrijke gemeenschappelijke deler, we houden bij ons in de strandtent in Scheveningen allemaal best een beetje van Amerika. Het ontspannen leven zonder zorgen, dat is wat bij ons centraal staat. We zorgen er als team in Beachclub Peanuts voor dat het je aan niets tekort zal komen, het team staat voor je klaar. Je bent van harte welkom!