Feesten en partijen Scheveningen

Heb je iets te vieren? We organiseren vanaf 2012 feesten en partijen op het strand van Scheveningen, ons strandpaviljoen is daarvoor uitstekend geschikt. Beachclub Peanuts staat bekend om haar ongedwongen sfeer met een fijn Amerikaans tintje, ter hoogte van de Pier van Scheveningen. Een paar stevige burgers grillen of een glaasje wijn drinken in de romantische loungebanken die we buiten hebben staan? Onze beachclub is het ideale adres voor feesten en partijen vanaf 10 personen.

feesten en partijen scheveingen

Feestje op het strand van Scheveningen

Vier je feestje op het strand van Scheveningen, je hebt de keuze uit verschillende (all-in)-arrangementen. Vier een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiedag op het strand van Scheveningen. In de beachclub is er ruimte tot zo'n 400 personen, maar ook met kleinere groepen ben je van harte welkom. Zit het weer tegen? Wij zorgen ervoor dat het toch een feestje wordt op het strand van Scheveningen. Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijgezellenfeesten en teambuilding

We zorgen er binnen de strandtenten in Scheveningen voor dat we de leukste vrijgezellenfeestjes en teambuilding-activiteiten organiseren. Bovendien kunnen we een familiedag voor je faciliteren en ben je bij ons aan het juiste adres om je verjaardag groots te vieren. Binnen de strandtenten in Scheveningen zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt komen genieten van zon, zee, strand en gezelligheid.

Bedrijfsuitjes en bruiloften

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een vrijgezellenfeest voor heren of voor dames, we verzorgen zowel de mannen als de vrouwen. Daarnaast kunnen we je helpen een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren of dat bij ons af te sluiten. Ga je trouwen? We doen bruiloften en andere feesten en partijen, we zijn wat dat betreft meer dan een strandtent in Scheveningen.

Gala

Elke studentenfeest begint bij beachclub peanuts. Wat is er nou specialer dan een feest op het populairste strand (Scheveningen) van Nederland? Onze feesten kunnen bestaan uit een Gala, dispuutfeest, afstudeerfeest of een promotiefeest. Wij hebben onze eigen dj's een professionele geluidsinstallatie en ook kunnen wij voor vervoer zorgen door middel van transport (bussen). Wil je blijven slapen na een onwijs leuke avond? Geen probleem wij werken met diverse hotel's samen om zo een hoge korting te kunnen bedingen. Kijk in onze brochure voor arrangementen, bellen of mailen kan natuurlijk ook wij zullen dan samen met jou een knalfuif plannen!

gala scheveingen

Feesten en Partijen Brochure

beachclub peanuts brochure-1
beachclub peanuts brochure-2
beachclub peanuts brochure-3
beachclub peanuts brochure-4