Locatie Scheveningen

locatie beachclub peanuts scheveningen

Strandtent Scheveningen

Binnen de strandtenten in Scheveningen op zoek naar een geschikte locatie voor je vrijgezellenfeest, teambuilding of familiedag? Kom genieten van onze heerlijk ongedwongen sfeer, de uitgebreide menukaart en bijvoorbeeld de feesten en partijen die we kunnen organiseren. Ga je trouwen en wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest? We vormen binnen de strandtenten in Scheveningen een uitstekende keuze, waar niets te gek is.

Pier Scheveningen

De Pier van Scheveningen, een monument en referentiepunt op het prachtige strand van Den Haag. De Pier heeft Amerikaanse proporties, zoals ook de sfeer bij ons in het strandpaviljoen een tikkeltje Amerikaans is. Sinds de heropening van de Pier in 2015 is het opnieuw een waar food-plaza geworden, je kunt er rekenen op heerlijke hapjes en drankjes.

Strandtent bij de Pier van Scheveningen

Je vindt ons strandpaviljoen op het strand van Scheveningen vlakbij de Pier. We zijn de derde strandtent, rechts van de Pier. Samen met de andere strandtenten op het strand van Den Haag zorgen we voor een ongedwongen sfeer, bovendien kun sta je bij ons vandaan vlot in de leuke cafes op de Pier om daar later nog een drankje te doen.

Boulevard Scheveningen

De boulevard van Scheveningen is volgens ons de gezelligste van Nederland. Wij bevinden ons aan de noordzijde van de boulevard, daar waar je kunt rekenen op een heerlijk ongedwongen sfeer. Wij voegen daar een Amerikaans tintje aan toe, zodat niets te gek is en je heerlijk kunt ontspannen in de loungebanken, je welkom bent voor een drankje en je goed kunt dineren van onze uitgebreide menukaart.

Ondergrondse parkeergarage in Scheveningen

Je vindt onze strandtent aan de boulevard van Scheveningen direct bij de uitgang van de nieuwe ondergrondse parkeergarage. Zet de auto direct aan het strand onder de grond in de garage en kom bij ons langs voor een hapje en een drankje. Liever eerst naar het strand? Op weg naar de parkeergarage kom je ons vanzelf tegen aan de boulevard van Scheveningen.