Strandtent & Restaurant Scheveningen

strandtent scheveningen

Ontbijt

Lekker ontbijten in Scheveningen, in een van de leukste strandtenten van Den Haag? Kom's morgens vroeg ontbijten op het strand en blijf hangen tot de lunch of maak daarna een mooie strandwandeling. We hebben een uitgebreide menukaart met heerlijke broodjes, een omelet of een uitsmijter om de dag mee te beginnen.

Ontbijten op het strand van Scheveningen

U bent bij ons van harte welkom voor een ontbijt op het strand van Scheveningen. We serveren je graag ons Ontbijt Deluxe met onder andere koffie en thee, gebakken spek en gerookte zalm. We serveren het ontbijt in onze strandtent in Den Haag tot 12:00 uur, daarna is het tijd voor de lunch.

Lunch

Lunchen bij Peanuts? We serveren heerlijke broodjes en sandwiches, bij ons in de strandtent in Scheveningen zal het je nergens aan ontbreken. Wat dacht je van een stevige hamburger zo midden op de dag, gegrilde kipreepjes of bijvoorbeeld een fijne carpaccio met zongedroogde tomaten? We zorgen er op het strand van Scheveningen voor dat je kunt rekenen op een fijne lunch, naast broodjes serveren we onder andere salades, eieren op wit of bruin brood en panini's.

Biologische yoghurt tijdens de lunch op het strand

Lunchen op het strand en genieten van een biologische yoghurt? Onze boerenyoghurt met fruit of muesli vormt een heerlijke vegetarische keuze, waarmee je voldoende energie inneemt om bijvoorbeeld een mooie strandwandeling te gaan maken. We zorgen er in ons strandpaviljoen voor dat je uitgebreid kunt komen lunchen of je snel een broodje kunt eten, net wat je wenst. We serveren de lunch tussen 12:00 uur en 17:00 uur, daarna ben je van harte welkom in ons restaurant voor het diner.

Restaurant

Ons restaurant op het strand van Scheveningen serveert de heerlijkste gerechten, uiteraard met een Amerikaans tintje en met voldoende visgerechten. Begin de avond met een voorgerecht zoals gerookte zalm of gefrituurde mosseltjes. Liever een soepje? Onze tomatensoep met gehaktballetjes vormt een uitstekende keuze.

Diner en wijn op het strand van Scheveningen

We serveren een heerlijk diner op het strand van Scheveningen, in ons restaurant vind je bijvoorbeeld zalmfilet, gebakken slibtongetjes en een halve gegrilde kip op het menu. Wil je liever onbeperkt spare ribs komen eten of er met een stevige Black Angus steak voor zorgen dat je de Amerikaan in je naar boven kunt laten komen? We hebben ze allemaal op het menu staan, net als een uitgebreide kaart met heerlijke rode en witte wijnen. We serveren het diner vanaf 17:00 uur, uiteraard ben je ook voor de borrel vooraf van harte welkom in ons strandpaviljoen.

High Tea

Een high tea op het strand, gewoon zomaar of als bedrijfsuitje? Kom bij ons langs na leuke andere activiteiten op het strand of organiseer een high tea in Scheveningen als onderdeel van je vrijgezellenfeest voor de dames. Tijdens de high tea verzorgen we uiteraard heerlijke kopjes (verse munt) thee, naast allerlei leuke hapjes.

High tea op het strand van Scheveningen

Organiseer je high tea op het strand van Scheveningen, bij ons in de strandtent in Den Haag. Een high tea als onderdeel van je bruiloft? Wil je trouwen op het strand en er met de high tea voor zorgen dat je een originele receptie kunt organiseren? We staan open voor allerlei feesten en partijen, daarnaast ben je ook samen of met een kleiner groepje van harte welkom voor een high tea vanaf onze uitgebreide menukaart.

Onze Kaart

Benieuwd naar onze kaart? Begin de dag goed met het Ontbijt Deluxe of een kopje koffie, waar we je graag wat lekkers bij serveren. Later op de dag zin in een paar borrelsnacks of een bakje biologische yoghurt? We serveren fingerfood en natuurlijk een uitgebreide lunch, net waar je zin in hebt. Broodjes, eieren en salades; voor iedereen wat wils. We serveren een groot aantal vegetarische gerechten, ons team vertelt je graag meer over de gerechten op de menukaarten. Het ontbijt serveren we tot 12:00 uur, tussen 12:00 uur en 17:00 uur ben je welkom voor de lunch.

It's Avonds dineren op het strand van Scheveningen en benieuwd naar onze menukaart? Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, we serveren je alles wat je wenst. Van een fijne carpaccio of gefrituurde mosselen tot aan de Black Angus steak of een goede visfilet. We schenken er graag een goed glas wijn bij, je hebt de keuze uit een uitgebreide wijnkaart. Het diner serveren we vanaf 17:00 uur.

beachclub peanuts menu-1
beachclub peanuts menu-2
beachclub peanuts menu-3
beachclub peanuts menu-4
beachclub peanuts menu-4
beachclub peanuts menu-4